• Хумор

  неделя, 19 ноември 2017 г.

  [ВИЦ] ~ Майка влязла в стаята на дъщеря си

  Майка влязла в стаята на дъщеря си и забелязала някакво писмо оставено на леглото. С треперещи ръце тя отворила плика и прочела:
  “ Мила мамо! Не се тревожи за мен. Аз заминах със своя нов приятел. Най-накрая открих мъжа на мечтите си! Има обеци и пиърсинги по цялото тяло и халка на устните. Също така има и огромен мотоциклет! Но майко, това не е всичко… Аз съм бременна и Ахмед каза, че ще бъдем много щастливи в неговия стар фургон сред гората. Той много иска да има деца и аз мечтая за същото. Най-сетне разбрах, че марихуаната не вреди на никого, и затова ще направим малка плантация в гората, както за лична употреба, така и за приятелите на Ахмед. Те ни обещаха, че ще ни снабдяват с кокаин и екстази. Надявам се, учените по-бързо да намерят лекарство против СПИН, защото Ахмед започна да се влошава с всеки изминал ден. Той заслужава много по-добра участ! Не се притеснявай майко, вече съм на 15 и мога сама да се грижа за себе си. Ще се пробвам да ти дойда нагости, за да можете да видите внука са!
  Твоя любяща дъщеря Ани!
  Послепис:
  Мила мамо, това беше шега! На гости съм в комшийката. Просто исках да ти припомня, че има много по-лоши неща, от писмото което директора на училището ви изпрати и от заповедта за изключването ми от училище, които можеш да намериш във второто чекмедже на масата. С любов, твоята Ани!“
  [ВИЦ] ~ Майка влязла в стаята на дъщеря

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове

  Мобилни Вицове