• Хумор

  сряда, 27 септември 2017 г.

  ВИЦОВЕ ~ Каквото и да говорят мъжете...

  Каквото и да говорят мъжете, само жените са способни на саможертва. Дори многократно, особено след като става дума за спасяване на хора. Особено във вода. Дневник на една блондинка – Ден първи:
  Стегнах си багажа и вече съм готова за плаването. Взех си козметиката и най-хубавите дрешки. В трепетно очакване съм.
  Ден втори:
  Цял ден плаваме в морето, разкошна отпуска. Видяхме делфини и китове – неземна красота! Запознах се с капитана, изглежда много внушителен мъж.
  Ден трети:
  Ходих на басейна и играх голф на голямата палуба. Капитанът ме покани да вечерям на неговата маса. Доста привлекателен мъж и истински джентълмен.
  Ден четвърти:
  Ходих в казиното, беше хубаво. Спечелих хиляда долара. Капитанът ме покани на вечеря в каютата му. Доста интересна вечеря, с шампанско и морски деликатеси. Помоли ме да прекарам нощта в неговата каюта. Аз му казах, че няма никакъв шанс, понеже аз съм вярна на мъжа си.
  Ден пети:
  Върнах се от басейна и малко съм изгоряла от слънцето. Реших да отида в бара, за да изкарам там деня. Капитанът ми поръча едно питие. Невероятен джентълмен. Отново ме покани в каютата и каза, че ако и този път не се се съглася, щял да потопи кораба. Изплаших се много, защото на кораба има 1200 човека.
  Ден шести:
  Днес спасих 1200 човека… два пъти.
  ВИЦ - Каквото и да говорят мъжете

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове

  Мобилни Вицове