• Хумор

  събота, 3 юни 2017 г.

  Брад Пит премахва посветените татуировки на Анджелина Джоли

  През септември миналата година Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха, че се развеждат. Докато си заедно с партньора си и си влюбен, е прекрасна идея, да си направиш татуировка.Обаче когато се разделиш започваш да съжаляваш за нея. Брад Пит премина през това. Когато холивудската звезда се запозна с Анджелина Джоли, която e страстно привързана към татуировките, той реши да я последва,правейки си няколко. Но след, като той и Анджелина Джоли обявиха, че се разделят през септември 2016 г., актьорът реши да се обърне към лазера, за да премахне рисунките по тялото си,.Брад си е записал час, за да изтрие татуировките, които е направил за Анджелина. Звездата е готов за ново начало.Премахваики татосите от сеже си се надява това да си личи и от кожата му. Премахването на татуировките ще отнеме време, поне една година.
  През септември миналата година  Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха, че се развеждат. Докато си заедно с партньора си и си влюбен, е прекрасна идея, да си направиш татуировка.Обаче когато се разделиш започваш да съжаляваш за нея.  Брад Пит премина през това. Когато холивудската звезда се запозна с Анджелина Джоли, която e страстно привързана към татуировките, той реши да я последва,правейки си няколко.
  Но след, като  той и Анджелина Джоли обявиха, че се разделят през септември 2016 г., актьорът реши да се обърне към лазера, за да премахне рисунките по тялото си,.Брад си е записал час, за да изтрие татуировките, които е направил за Анджелина. Звездата е готов за ново начало.Премахваики татосите от сеже си се надява  това да си личи и от кожата му. Премахването на татуировките ще отнеме време, поне една година.


  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове

  Мобилни Вицове