• Хумор

  понеделник, 22 май 2017 г.

  БАЩА ПОД ПРИКРИТИЕ! Таткото на Кристиан Костов - шпионин в КГБ

  Бащата на 17-годишния певец Кристиан Костов е работел за Главното разузнавателно управление на Генералния щаб на Русия. Константин Костов е влязъл в редиците на руското военно разузнаване преди четвърт вес, когато завършил висшето си образование в Русия.
  Бащата на Кристиан е от Ямбол, а майка му Зауре Хайдарова е от Казахстан. Двамата се срещат преди 26 години като студенти в руската столица Москва, където семейството живее и сега.
  Не е ясно към кой от отделите на ГРУ е работел Константин Костов, тъй като структурата на руските военни разведки и до днес е тайна. За разлика от бившия КГБ на СССР например, организационната структура на ГРУ практически никога не е обявявана и публикувана.
  Знае се обаче, че отецът на Костов има много силни връзки в Русия, благодарение на които днес развива успешен бизнес. Това му позволява да издържа наследника си, да плаща разходките му по сцени в Европа и отвъд Океана и дори да го запише в Карифорнийския университет в Бъркли, където обучението струва 50 хиляди долара на година, пише столичен таблоид.
  БАЩА ПОД ПРИКРИТИЕ! Таткото на Кристиан Костов - шпионин в КГБ

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове