• Хумор

  неделя, 23 април 2017 г.

  Мръсни +18 - Искам да правя секс със една от жените вътре

  Едно момченце около 12 годишно си ходи по улицата и влачи прегазена жаба на връвчица.
  Стига до вратата на публичен дом и чука. Мадам му отваря и той казва: Искам да правя секс със една от жените вътре. Имам парите и не си тръгвам докато не получа секс. Мадам решава, що пък не и го кани вътре. После му казва да си избере, която си хареса. Той пита: Всички ли са здрави? Мадам му казва, че не всички.
  Младежа вика: Чувал съм, че мъжете които правят секс с Амбър после ходят да им бият инжекции. ИСКАМ НЕЯ.
  Мадам решава, че след като момчето има парите и е толкова уверено, няма какво да направи и му казва да влезе в първата стая вдясно. влачейки жабата той отива
  ...десет минути по-късно излиза, плаща и отново влачейки жабата тръгва да си ходи. Мадам обаче любопитна го пита, защо е избрал единственото момиче с венерическа болест.
  -Ами довечера като се прибера, нашите ще ходят на ресторант и ще ме оставят с бавачката. Понеже тя много харесва сладки малки момченца ще ме изчука и ще се зарази. Когато нашите се върнат, татко ще изпрати бавачката до вкъщи, като по пътя я опъне. Така и той ще се зарази. Вкъщи татко и мама ще се налюбят и така мама ще се разболее. Сутринта когато татко отиде на работа ще дойде млекарят, за да остави млякото и между другото ще изчука мама набързо и той ще се зарази. А ТОЙ е гадът, който прегази ЖАБАТА МИ!!!
  Мръсни +18 - Искам да правя секс със една от жените вътре

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове

  Мобилни Вицове