• Хумор

  четвъртък, 2 март 2017 г.

  Две проститутки си говорят

  ✔ Двама приятели си говорят за жените си и единия вика: - Не мога да ги разбера тия жени! Моята помни на коя дата сме се запознали, къде сме се срещнали, какво съм й казал аз, какво ми е казала тя, в кое кафе сме отишли на първата среща и не можеш да си представиш какви неща още! А аз, братче, нищо от това не си спомням! Другият помислил и казал: - Виж какво! Ти помниш ли, когато хвана първия си голям шаран? - Е как да не помня! Беше на язовир Доспат, бяхме отишли петък вечер, 12 април преди 5 години. Петък през нощта нищо не ми клъвна! Чак неделя сутринта видях, че се е закачил, вадих го един час - беше 5 кг! Накрая Пешо влезе с ботушите да го вади с кепчето, щото оня се мяташе така здраво, че мислех, че ще ми изкубне въдицата от ръцете... - А мислиш ли, че шарана помни?

  ✔  Две проститутки си говорят за най-новите пози. Едната казва: Две проститутки си говорят- Пробвала ли си тая новата поза "секс родео"? - Не! Дори не съм чувала за нея. Каква е? - Качваш се отгоре, хващаш се здраво за гърдите му, вплиташ пръсти в космите на гърдите му и казваш: "Имам СПИИИИН!". - Но... защо? - Целта е да се задържиш над една минута.

   ✔  Първият ден на Мохамед в училище - Как се казваш?- пита учителката. - Мохамед. - Ти вече си американец- реплекира учителката- Така, че отсега ще се казваш Къртис. Мохамед се прибира след училище вкъщи и майка му пита: - Как мина първия учебен ден, Мохамед? - Моето име вече не е Мохамед. Сега съм американец и името ми е Къртис. - Искаш да опозориш семейството ли?- ядосано казва майка му- Нима се срамуваш от родителите си, народа си, религията си? Засрами се! - след което го набила и се обадила на баща му да се оплаче. Прибрал се бащата от работа бесен и той го набил. На следващия ден Мохамед отива на училище и учителката, виждайки синините по него, пита: - Какво се е случило с теб Къртис? - Накратко госпожо, след пристигането ми в Америка, бях атакуван от двама араби.

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове