• Хумор

  събота, 18 февруари 2017 г.

  Леля Добринка

  Леля Добринка живеела в Люлин…за да и е гадно…Работела чааак някъде около завод Електроника пак за да и е гадно. За да е изтормозена и каталясала всеки ден. Най-често пазарувала от Кирков, за да мъкне по-дълго пазарските чанти и ….да и е гадно…
  Една мразовита ноемврийска вечер, леля Добринка вървяла, огъната като въдица, под тежестта на битейските къхъри, вятърът прежулвал лицето и тъкмо пресмятала колко сол ще трябва на туршията, когато от тъмното пред нея изскочили двама младежи.
  Пъпчиви, дрогирани и премръзнали…
  – Шшшш, краво! Ела ма!
  – Ела тука шти*бамайката, дърта брантийо! – заговорили тинейджърите лелатиДобринка…
  Жената нищо не отвърнала само ускорила крачка.
  – Ама, краво, щи седна на лицето ма! Щъ *бъ в устата докат фръкнеш! Щъ изнасиля, *урво!
  – Ще смачкам, ма – заканил се през зъби по- едрия от двамата. – Щи потроша ребрата, щи права главата поликлиника, ма! Ела, ма, ела ти размажем тъпата мутра дебела.
  Леля Добринка спряла,осъзнавайки прекрасно, че с двайсетте кила зелки няма шанс да избягя.
  – Добре де, разбрах. Ти искаш да ме изнасилиш, а ти искаш да ме пребиеш, нали така? Айде помогнете на лелявиДобринка да качи зелето до вкъщи, ша ви сипя по една ракийка, ша ви резна по една салатка и кой за каквото е дошъл…Става ли?
  Тинейджърите се спогледали и веднага се съгласили. Нямали други ангажименти за вечерта и приели предложението, като веднага притичали да отменат с торбите уморената жена.

  Чичо Добри, съпруг на леля Добринка от 36 години, бил огромен, необезкосмен българин, който щом свършел работа в касапницата на пазара се отдавал на единственото си хоби – да прелива виното от дамаджаните по шишетата и обратно. Тъкмо се секнел в окървавената престилката/не я свалял и вкъщи/, когато се званнало на вратата. Чичо Добри заклатил сто и шейсетте си кила да отвори.

  – Добринке кви са тия двамата, ма? За кво не ме извика ми плащаш на хамали да ти качват зелето?
  – А тия не са хамали, Добри, не са. Ей тоя – казала леля Добринка , като посочила по-хилавия – иска да ме ебе, а другия – посочила тя по-ячкото момче- иска да ме пребие…

  Чичо Добри врътнал ключа и въздъхнал тежко. Хванал тинейджърите за яките и ги помъкнал навътре.
  – Тоя ли беше бияча? – попитал, докато засувал яката на едрия до задушаване.
  – Тоя…тоя, Добри…Каза, че ще ми скача на главата…

  Добри си поел дълбоко въздух и набил с цялата си тежест една глава на побойника. Младежът се свлякал в несвяст. Чичо Добри го вдигнал и започнал да го навива като персийска пътечка за пране. Скочил му веднъж трупешката и след като се уверил, че побойникът няма вече нито един здрав зъб, повикал с жест изнасилвача да го последва в спалнята.
  – Тоя ли беше ебача, Добринке?
  – Тоя…тояр Добри…Каза че таковаа…докато фръкна….
  Чичо Добри не казал нищо повече и директно засурнал обезумелия от ужас младеж към спалнята.

  По пътя, изпод престилката, измъкнал своя трийсе и един сантиметров ***, деформиран от вени и хематоми и започнал да го подготвя за предстоящата любовна игра… Тук е мястото да добавим, че главата на чичо Добревия *** била подобна на детска ръчичка стиснала портокал /както се казва/….

  Виковете, които се чували от съпружеските покои били ужасяващи. След двадесетина минути чичо Добри се показал зачервен и плувнал в пот. Огледал са за жена си и се провикнал:
  – Добринкееееее, я ми дай онова швейцарското ножче, дет ми го подариха кумовете, да цепна няколко сантима, че нищо не става!….
  Младежът изнасилвач през сълзи, със задавен глас, проплякал:
  – Чичо Добри, бе….чичо Добри…..Като човек ти се моля…..Нека опитаме още един път!!!


  loading...

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове