• Хумор

  четвъртък, 23 февруари 2017 г.

  Срещат се трима учени - германец, японец и българин

  Срещат се трима учени - германец, японец и българин
  • Срещат се трима учени - германец, японец и българин!
  Германецът:
  - В наш завод стана авария и от мениджъра остана само една длан. От нея лека полека създадохме ръце, крака, глава цял нов мениджър. Сега работи за 50 души и трябваше да ги съкратим!
  Японецът:
  - Във Фокушима от мениджъра остана само един косъм. От него създадохме ръце, крака, цял нов мениджър. Сега работи за 500 души и трябваше да ги съкратим.
  Българинът:
  - Вашето е нищо! В един ресторант с буркан уловихме пръдня. От нея леко по леко създадохме ръце, крака, глава, г*з... Цял нов министър председател. 
  - И какво, какво стана?
  - Ами трябваше да съкратим 5000 души!

  • Иванчо се прибира от училище, баща му го пита какво са учили.
  - Политическото устройство на държавата, но нещо не го разбрах.
  - Много просто, сега ще ти обедня. - казва баща му.
  - Аз работя и изкарвам парите, значи аз съм капитала. Давам ги на майка ти, тя е ги разпределя, за каквото трябва, тя е правителството. Майка ти нарежда на домашната прислужница, какво да прави, значи прислужницата е работническата класа. Дядо ти се бърка навсякъде и следи за реда, точно като профсъюза. И за кого правим всичко това - за теб, значи ти си народа, и за твоето по-малко братче, защото то е бъдещето. Разбра ли сега.
  Иванчо се почесал по главата: 
  - Май ще трябва да си помисля една нощ..
  През нощта братчето му се наакало, разревал се и събудил Иванчо. Той отишъл в спалнята, гледа баща му го няма, майка му хърка и не се събужда. Отишъл да търси домашната прислужница и намира баща си при нея в леглото, толкова зает, че не го забелязва, а през прозореца, дядо му шпионира. Върнал се отново в детската.
  На сутринта баща му попитал, дали Иванчо е разбрал обяснението му от снощи.
  - Тате, всичко ми е ясно. Капитала чука работническата класа, правителството спи, профсъюза само гледа, народа го игнорират, а бъдещето лежи в лайна...

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове

  Мобилни Вицове