• Хумор

  неделя, 26 февруари 2017 г.

  Как се нарича желанието да те гледат, когато се събличаш

  ✔️ - Как се нарича желанието да те гледат, когато се събличаш?
  - Ексхибиционизъм.
  - Как се нарича желанието да гледаш как другите се събличат?
  - Воайорство. 
  - Как се нарича
  ✔️ - Как се нарича желанието да те гледат, когато се събличаш? - Ексхибиционизъм. - Как се нарича желанието да гледаш как другите се събличат? - Воайорство. - Как се нарича

  комбинацията от двете? 
  - Биг брадър.

  ✔️ GIPSY BIG BROTHER: LIVE BROADCAST 
  Първи ден: Голям купон по случай, че сите роми заедно са събрали 12 души, които не са роднини помежду си. Освен това са сами в цял апартамент 300 квадрата. Йедене и пиене на корем, докато е още чистичко. 

  Втори ден: Оказва се, че съквартирантите не са 12, ами 36 човека, защото всеки е донесъл в куфара си по двама свои роднини. 

  Трети ден: Водата в джакузито е газирана, ама става за пиене. Съквартирантите са недоволни, защото в изповедалнята няма тоалетна хартия, а пликовете от мисиите много драскат. 

  Четвърти ден: Нонстоп с*кс понеже няма друго за правене. 

  Първа елиминация: Сериозен проблем, понеже са номинирани Манго, Хасан и Айше, а така се казват 28 души от всичките 36. В крайна сметка доброволно си тръгват по трима от всяка група. След тяхното заминаване къщата мистериозно остава без одеала, батерии за чешмите, мокет, помпа на джакузито и дръжки на вратите. 

  Втори месец: Досега няма успешно завършена мисия, понеже още на първите елиминации са изхвърлили оня Хасан, дето е учил първи клас и след това няма кой да чете условията. В крайна сметка съквартирантите са с около 200 процента на минус от бюджета. Няма за ядене, изпушили са храстите, в боклука също няма нищо, бубите също са изядени, а в крайна сметка спира токът, защото някой е прибрал жиците. Пак е време за нонстоп с*кс. 

  Три месеца след края на шоуто: Телевизията е фалирала, праграмата е закрита, но никой не се е сетил да изведе съквартирантите.

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове

  Мобилни Вицове