• Хумор

  събота, 25 февруари 2017 г.

  Един ден, една стара дама влиза в канадската национална банка

  Един ден, една стара дама влиза в канадската национална банка

  • Един ден, една стара дама влиза в канадската национална банка с голяма чанта пълна с пари. Тя настоява да говори с президента на банката, защото иска да отвори спестовна сметка и твърди, че има много пари. След доста разговори и спорове един служител завежда старата дама в офиса на президента. Президентът я пита, колко пари иска да внесе? Тя отговаря му 165.000$, докато оставя парите на бюрото му. Любопитен, той я пита как е успяла да събере толкова много пари. Старата дама му отговаря, че се обзалага. Президентът, доста учуден, я пита:
  - Как по-точно се обзалагате??
  А старата дама отговаря:
  - Например, обзалагам се с вас, на 25 000$, че тестисите ви са квадратни.
  Президентът започва да се смее и казва, че такива облози не могат да бъдат спечелени.
  Старата дама отговаря:
  - Искате ли да се обзаложим тогава??
  - Разбира се - залагам 25.000$, че тестисите ми не са квадратни.
  Старата дама му казва:
  - Добре, съгласна съм, но поради това, че сумата е доста голяма, ще дойда да проверя утре в 10:00 часа с моя адвокат като свидетел, ако това няма да ви накара да се почувствате неудобно.
  - Няма проблем! - казва президентът на банката.
  Същата вечер президентът е много нервен по отношение на облога. Той прекарва доста време пред огледалото оглеждайки тестисите си, обръщайки ги на различни страни, гледайки ги от различни ъгли, само и само да се увери, че проклетите му тестиси, по никакъв начин не могат да бъдат видени като квадратни и за да е сигурен, че ще спечели облога. На другия ден точно в 10:00 старата дама и нейният адвокат пристигат в офиса на президента да потвърдят облога.
  Президентът потвърждава облога от предишния ден на стойност 25.000$, ако тестисите му са квадратни. Старата дама моли президента да свали панталоните си, за да могат тя и адвокатът да виждат всичко и той ги сваля.
  Тя се приближава и пита дали може да пипне тестисите му или не.
  - Разбира се! - казва президентът, защото е честен човек, тъй като заложената сума е доста голяма, трябва да сте 100 % сигурна.
  И старата дама започва да опипва тестисите му с усмивка... В този момент президентът вижда, че адвокатът на старата дама пребледнява и започва да удря главата си в стената. Президентът я пита защо адвокатът и реагира по този начин. А тя му отговаря:
  - Може би защото се обзаложих с него на 100.000$, че около 10 часа тази сутрин ще държа в ръцете си тестисите на президента на националната банка на Канада!
  • Мъж отишъл със семейството си при директора на известна банка, молейки за отсрочка и да не изхвърлят децата му на улицата. Мениджърът е категоричен:
  - Ние не можем да правим изключения... Имате една седмица, за да предадете къщата на банката!
  Тогава... фермерът от Ловеч направи нещо невероятно - разруши къщата, натовари отломките и ги "предаде" на банката стоварвайки ги пред централния офис в Тетевен, където е бил подписан договорът за ипотеката. Парцелът, на който е построена къщата не е бил ипотекиран... За съжаление това не може да се прилага, ако живеете в апартамент.


  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове

  Мобилни Вицове