• Хумор

  събота, 25 февруари 2017 г.

  Една сутрин Иванчо влиза с гръм и трясък

  Една сутрин Иванчо влиза с гръм и трясък

  • Една сутрин Иванчо влиза с гръм и трясък при техните: "Мамо, тате, имам страхотни новини. Ще се женя за най-красивото момиче в града. Тя живее в отсрещния блок и се казва Пенка и двамата сме много щастливи и влюбени."
  След вечеря същия ден, бащата на Иванчо го дръпнал на една страна и му казал: "Синко с майка ти сме женени вече 30 години. Тя е страхотна съпруга, но никога не я е бивало в леглото, затова аз, като по-млад ходех много по чуждо и да знаеш, че Пенка всъщност ти е наполовина сестра и не можеш да се ожениш за нея."
  Иванчо съкрушен се затворил в стаята си и осем месеца тъгувал. На деветия месец започнал пак да се среща с момичета и година след това пак нахлул при техните и триумфално обявил: "Мамо, тате, Сийка каза "Да!" - ще се женим юни!" 
  Всички се зарадвали и се поздравили. Няколко минути по-късно обаче бащата на Иванчо пак дръпнал младежа на една страна и му казал: "Абе, Иване, съжалявам, ама и Сийка ти е наполовин сестра и за нея не можеш да се ожениш."
  Иванчо побеснял и отишъл при майка си решен да ѝ каже всичко.
  "Мамо така и така, татко ти е изневерявал - всяко момиче, което си харесам му е дъщеря. Съсипан съм. Не вярвам, че някога ще се оженя."
  Майката на Иванчо поклатила глава разбиращо и му казала: "Не му обръщай внимание сине. Той не е истинският ти баща."

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове