• Хумор

  неделя, 26 февруари 2017 г.

  Овчар взел за жена красива блондинка

  ✔ Овчар взел за жена красива блондинка. Дошъл сезонът за паша на овцете и преди да тръгне овчарят дал на жена си следните наставления.
  - Слушай скъпа, аз отивам на пасището. Понеже ти оставаш вкъщи искам да знаеш, че ако ми се прави с*кс, ще гръмна с пушката веднъж и те очаквам на пасището.
  Заминал овчарят да пасе овцете. Когато му се приискало с*кс гръмвал с пушката един път и жена му пристигала. Един ден, обаче, като гръмнал тя не дошла. На следващия ден пак гръмнал - пак я няма. Това продължило един месец и овчарят се притеснил. Зарязал овцете и се прибрал в селото. Отишъл си вкъщи - от жена му няма следа. Тръгнал да пита съседа:
  - Съседе, да си виждал жена ми?
  - А бе, да ти кажа тука си беше жената. Чат пат се чуваше по един изстрел и тя изчезваше за малко, ама после се прибираше. Обаче откакто почна ловния сезон, хич не се е мяркала...
  ✔ Овчар взел за жена красива блондинка. Дошъл сезонът за паша на овцете и преди да тръгне овчарят дал на жена си следните наставления. - Слушай скъпа, аз отивам на пасището. Понеже ти оставаш вкъщи искам да знаеш, че ако ми се прави с*кс, ще гръмна с пушката веднъж и те очаквам на пасището. Заминал овчарят да пасе овцете. Когато му се приискало с*кс гръмвал с пушката един път и жена му пристигала. Един ден, обаче, като гръмнал тя не дошла. На следващия ден пак гръмнал - пак я няма. Това продължило един месец и овчарят се притеснил. Зарязал овцете и се прибрал в селото. Отишъл си вкъщи - от жена му няма следа. Тръгнал да пита съседа: - Съседе, да си виждал жена ми? - А бе, да ти кажа тука си беше жената. Чат пат се чуваше по един изстрел и тя изчезваше за малко, ама после се прибираше. Обаче откакто почна ловния сезон, хич не се е мяркала...

  ✔ В болницата един мъж тъкмо излиза от упойката след операция. Жена му седи до него и му държи ръката. 
  Той отваря очи и я поглежда:
  – Прелестна си, ангел мой!
  Жената се зарадвала, защото за пръв път чувала толкова мили думи от мъжа си. След няколко часа той пак се пробужда:
  – Красива си!
  – А къде остана прелестна? - пита жената.
  – Отпуска ме упойката...

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове