• Хумор

  петък, 24 февруари 2017 г.

  Заможен мъж на 68 години отива на почивка

  Заможен мъж на 68 години отива на почивка

  • Заможен мъж на 68 години отива на почивка във прехвалено ваканционно селище. Влиза в първия хотел и пита за места. Рецепциониската му обяснява, че курортът е от затворен тип и в него летуват само нудисти. Мъжът видимо безразличен към това се съгласява. Настаняват го в готина луксозна стая и по правилата на курорта, той се съблича гол и тръгва към плажа. По пътя среща 22 годишна гола богиня! Става му за пръв път от много време насам. Мацката като вижда това го улавя с две ръце за члена.
  - Ама...
  - Няма ама! Тука като видим на някой да му стане, значи е сигнал, че иска с*кс!
  Качва го мацката обратно в стаята и правят 1 час страхотна любов, след което нашият човек преметнал хавлийка през рамо по адамово облекло пак се запътва към плажа. Намира си шезлонг и се разполага доволно. По едно време решава да се облекчи и подсвирквайки си с уста влиза в плажната тоалетна. От кеф се изпърдява мощно. На секундата се отваря вратата и един як младеж с 45 мярка го спъва по очи на земята.
  - Ама!!!
  - Няма ама! Тука, който пърди значи иска х*й отзад!
  Оправил го мощно младежа и го оставил да си ходи по живо, по здраво. Прибрал се пребледнял и на пръсти нашият човек в стаята и си събрал набързо багажа. Мадамата на рецепцията учудено го попитала:
  - Не Ви ли хареса в нашия хотел?!
  - Как да ми хареса! На мен ми става веднъж на 30 дни, а пърдя по 20 пъти на ден!

  Харесай facebook страничката


  [X] CLOSE
  +Get this at Вицове